Jaké jsou oblíbené autokempy v Albánii?

albanie-1Prozkoumejte krásy Albánie formou cestování autem – budou se vám hodit tipy na autokempy, které si mohou hodit při rozhodování či výběru cesty.

Albánie je destinace, která se rychle stává oblíbenou mezi cestovateli hledajícími neobjevenou krásu, historické poklady a nádherné přírodní scenerie. Ať už jste dobrodruh toužící po horských trekech, milovník pláží nebo kultury, tato země vám může nabídnout vše. Jedním z nejlepších způsobů, jak prozkoumat Albánii, je kempování. Zde je několik oblíbených autokempů v Albánii, které byste měli zvážit při plánování vaší návštěvy.

Lake Shkodra Resort

Lake Shkodra Resort je oblíbený autokemp a resort nacházející se na břehu nádherného jezera Shkodra. Tento kemp nabízí velké množství aktivit pro rodiny, páry i jednotlivce. K dispozici jsou kanoistické výlety, jízda na kole kolem jezera, nebo můžete jen relaxovat na pláži a vychutnávat si výhled.

Rapsodia Camp

Nachází se v severní části Albánie, nedaleko města Lezhë. Rapsodia Camp je jedinečný autokemp, který je přímo spojen s rodinným statkem a vinařstvím. Můžete zde vychutnat tradiční albánskou kuchyni, prohlédnout si vinice a vychutnat si klid a pokoj venkova.

Kampi i Pishave

Jestliže máte rádi moře, pak je Kampi i Pishave ideální volbou. Tento malý autokemp se nachází na jihu Albánie, nedaleko pláže Borsh. Můžete se těšit na krásné výhledy na Jónské moře a olivové sady, které obklopují kemp.

albanie-2

Bora Bora Beach Camp

Pro ty, kteří preferují více aktivní dovolenou, je Bora Bora Beach Camp ideální volbou. Tento autokemp se nachází v blízkosti města Vlorë a nabízí množství vodních sportů, včetně potápění, windsurfingu a jachtingu.

Camping Albania

Nacházející se v srdci národního parku Tomorr, Camping Albania je ideální pro milovníky přírody. Můžete zde podniknout trek do hor, navštívit blízké historické památky nebo jen si vychutnat klid a pokoj v srdci nádherné albánské přírody. Kemp nabízí řadu ubytovacích možností, od jednoduchých stanových míst až po komfortní chaty.

Ksamil Caravan Camping

Ksamil Caravan Camping je další skvělou možností pro ty, kteří touží po krásných plážích. Kemp se nachází na jihu Albánie, v oblasti známé pro své nádherné písečné pláže a křišťálově čisté mořské vody. Zde můžete trávit dny lenošením na pláži, koupáním se v moři nebo zkoumáním nedalekých archeologických nalezišť.

Kamping Paemer

Nachází se na jihu Albánie, nedaleko města Himara. Kamping Paemer je známý svou rodinnou atmosférou a přátelským prostředím. Můžete si zde vychutnat místní kuchyni, podívat se na tradiční řemesla nebo se jen v klidu opalovat na nádherné pláži.

Závěrem

Autokempy v Albánii nabízejí širokou škálu možností, ať už hledáte klidné odlehlé místo uprostřed přírody nebo aktivní dovolenou plnou sportu a zábavy. Při plánování své cesty nezapomeňte zvážit některý z těchto skvělých kempů, které vám umožní zažít jedinečnou krásu a kulturu této fascinující země. Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z nich, jedno je jisté - váš výlet do Albánie bude nezapomenutelným dobrodružstvím.

albanie-3

 

Další tipy na autokempy v Evropě:

×

Splátková kalkulačka ESSOX