Vestavba Noemi do nového Volkswagenu Multivan T7

S novým rokem 2024 přišel na trh i nový Volkswagen Multivan T7. Na naší dílně se objevil velice brzy a tak jsme pro Vás připravili krátkou prezentaci této vestavby do auta Volkswagen Multivan T7.

U dlouhé i krátké verze můžete jezdit jenom s 2. řadou sedadel, z důvodu hloubky vestavby 70,5cm.

Stejně jako všechny naše vestavby se i tato vestavba do auta Volkswagen Multivan T7 dá rozložit na jednotlivé boxy a díky tomu si ji do auta nainstaluje pohodlně každý sám. 

Konstrukce vestavby Noemi je vyrobena ze speciálních hliníkových profilů a odlehčených materiálů. Díky nízké váze nezatěžuje vestavba zbytečně vozidlo. Použitím těchto materiálů se naše vestavba Noemi pohybuje s váhou okolo 55kg. 

Naše vestavba Noemi je ideální partner pro cestování a kempování. Inspirujte se v naší galerii videí.

Vestavba Noemi 114/70/H3 do auta Volkswagen Multivan T7 má základní konstrukci o rozměrech: šířka 114cm, hloubka 70,5cm, výška 60cm. Šířka vestavby ideálně vyplní zavazadlový prostor a maximalizuje možnosti jeho využití. Výška vestavby 60cm zajistí, že z auta nemusíte vyndávat 2. řadu sedadel u krátké verze a 2. ani 3. řadu sedadel u dlouhé verze, protože postel se rozkládá nad sedadly. Postel nikdy neleží na sedadlech. Je na sedadlech nezávislá. Můžete tak jezdit klidně i v 5. Ložnou plochu pro další nocležníky si můžete vozit např. na střeše Vašeho auta v podobě střešního stanu. Jednotlivé typy z naší nabídky nejdete ZDE. Jak se s nimi pracuje, tedy jak se rozkládají a jak skládají, si můžete prohlédnout v našem videu ZDE. Je to rychlé a snadné.

Pokud si na cestách chcete uvařit kafe, udělat míchaná vejce nebo udělat stake, tak Vás potěší náš kuchyňkový box s vařičem a vodou. 

Vařič na plynové kartuše a je usazený ve výsuvném nerezovém díle, který je možné vysunout do strany mimo prostor auta. Vařič jde z boxu jednoduše vyndat a použít ho samostatně mimo vestavbu. Má vlastní rozkládací nožičky a tak ho můžete položit i na jakýkoliv pařez. Pod vařičem je odkládací prostor pro 2 kusy 230g kartuší a další úložný prostor na věci.

Z horní části je kuchyňkový box zakrytý 2 dřevěnými dubovými bio deskami, které jsou vhodné pro přípravu jídla.

   20240301_150145  

Část kuchyňkového boxu s vodou se skládá z baterie na vodu s 12V čerpadlem a 15 litrovým kanystrem na pitnou vodu. Vysouvací nerezový dřezový díl, který je osazený skládacím dřezem značky Outwell. Baterii můžete použít i samostatně bez dřezu a můžete si tak umýt ruce nebo boty. Naše vestavba nemá možnost zachytávat odtokovou vodu. Voda teče na zem nebo do dřezu.

Noemi-baterie-voda   Noemi-voda-drez

Pokud si s sebou rádi vozíte jídlo, které v teple podléhá zkáze, nebo si rádi zchladíte pití, potom oceníte box pro lednici. Tento box je dost velký i na větší kompresorové lednice. My doporučujeme lednici Yolco BCX30, kterou si u nás můžete koupit společně s vestavbou, abyste od nás měli kompletní vybavení. Box pro lednici má navíc na přední straně prostornou výklopnou dřevěnou bio desku, která je vhodná pro přípravu jídla. 

20240301_150811   20240301_150641


Další objemný úložný prostor najdete ve 2 horních šuplících nebo v prostředním boxu, kde se pohodlně vejdou další dva 15 litrové kanystry nebo spousta jiných věcí. 

20240301_150457   20240301_150516

Komfortní spaní Vám zajistí postel o délce 200cm s molitanovou matrací o výšce matrace 7cm, která patří do kategorie tvrdších, která přibližně odpovídá stupni tvrdosti H4. Matrace je šitá na míru a je přes celou šířku auta. Postel je nezávislá na sedadlech (video). Konstrukce postele je vždy v takové výšce, aby neležela na sedadlech. Po rozložení postele Vám vznikne pod postelí úložný prostor o výšce cca 57cm.

20240301_145630   20240301_145746


K uchycení vestavby do auta Volkswagen Multivan T7 využíváme kolejnic na podlaze, do kterých vestavbu ukotvíme. 

Instalace vestavby Vám nezabere více než 5 minut. Vestavbu vložíte do auta bez šuplíků, které jdou snadno vyjmout. Vestavbu ukotvíte do kolejnic v podlaze auta. Nasunete zpět šuplíky a na nebo za sedadla položíte tašku s matrací a konstrukcí postele.

Pokud se pro naši vestavbu do Vašeho nového auta Volkswagen Multivan T7 rozhodnete, tak Vás rádi přivítáme u nás v Kozlovicích 442, 73947. Všechno Vám vysvětlíme a ukážeme přímo u nás ve výrobě.

A co potom? Už jen vyrazit za novými zážitky s Vaší novou vestavbou.

Těšíme se na Vás u nás v Beskydech.

×

Splátková kalkulačka ESSOX